.

.

FEIYIYANG Konyha Tároló Polc Konyhában Mikrohullámú sütő Állványok Emeleti Tároló Állvány Hűtő Slot Tároló Állvány polcot Törmelék Rövidáru Rack 5 Szint-Tároló Állvány (Színe : Fehér)

FEIYIYANG Konyha Tároló Polc Konyhában Mikrohullámú sütő Állványok Emeleti Tároló Állvány Hűtő Slot Tároló Állvány polcot Törmelék

HUF 9043.65
Áruk mennyisége
Jelen van

Használja ezeket a masszív fém polcok, hogy megszervezzék a garázs vagy fedett tér; készült tartós, rozsdamentes acél, hogy nem változtatja a színét, horpadás, vagy hámlani kezd.Nagy teherbírású porszórt bevonattal anyag stabilitásának biztosítása, valamint a tartósságra.A keret kialakítása növeli a stabilitást, a tartósság, a rack.Magas tároló polc : nagyon alkalmas a beltéri vagy garázs, tároló; szervezni a haza, a polcok egység a magasság a gyermekek, mind a felnőttek.Egyenletesen ossza el a súlyt : a súly egyenletesen oszlik el az egyes polcon, így a polcon, nem omlik össze.Egyszerű beállítás : Easy setup szerszámok nélkül; míg több egység egymás mellett a maximális tárolási kapacitás.Műszaki adatok : 5 Tier Color, mint shown Material : rozsdamentes steel Size : mint shown1. Kérjük, ellenőrizze a méret szín a vásárlás előtt.2. Termék fotók nem tartalmazzák az elemeket más, mint a tároló polcok.3. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a különböző monitorok, lehet, hogy a kis színes különbség, kérlek, értsd meg.4. Esedékes, hogy néhány hibát a kézi mérés, kérjük tanulmányozza a tényleges terméket, köszönöm.5. Ha bármilyen probléma termékeink, kérjük szabadon lépjen kapcsolatba velünk e-mailben, meg fogja oldani a problémát, amint lehetséges.TÖBBFUNKCIÓS : jó segítő konyha, tároló!Az áruk rack sokoldalú, pince, tároló, műhely, üzlet, haza, hálószoba, nappali, konyha, stb.

Egyéb jellemzők

Legjobb ajánlatok