.

.

Alto Anello 360 Zsinór Esetben Tervezett iPhone 13 Pro (6.1 colos 2021), Csepp Védő olasz Bőr Pénztárca Esetben Forgatható Kártya-tartó nyakpánt Design (Szürke Cement)

Alto Anello 360 Zsinór Esetben Tervezett iPhone 13 Pro (6.1 colos 2021), Csepp Védő olasz Bőr Pénztárca Esetben Forgatható

HUF 9443.25
Áruk mennyisége
Jelen van

[Áramütés, valamint Anti-Semmiből Védelem] Burkolat minden élek kínál egy magasabb ajak jobb sokk, valamint anti-semmiből védelem a képernyőt, a kamera lencséje. *Nyakpánt tartalmazza. *Nyakpánt tartalmazza.Levehető fém gyűrűt, nyakpánt, hogy a telefon esetében rugalmas használni. [Vékony Pénztárca Kártya Tartóját Design ] Gyors hozzáférést biztosít a leggyakrabban használt egy kártyát, vagy egy kis pénzt.[Kihangosító & Security] Nyakába akasztó akasztó tartja a telefon biztonságos elérhető bárhol, bármikor.Kézműves könnyű bőr hatálya alá tartozó esetben könnyen elfér a zsebében.Egyszerű bőr ütközés színű varrás design megy a D gyűrű, hardver, mint egy dekorációs, vagy akaszd fel Alto nyakpánt, így keze üres a kényelmes mozgás, több kényelem a könyv körül. [Kihangosító & Security] Nyakába akasztó akasztó tartja a telefon biztonságos elérhető bárhol, bármikor.Vagy vedd a kedvenc varázsa, hogy a bőr kiegészítők, több divatos.Levehető fém gyűrűt, nyakpánt, hogy a telefon esetében rugalmas használni.Levehető fém gyűrűt, nyakpánt, hogy a telefon esetében rugalmas használni.Természetes bőr öregedési folyamat alakul ki, egy egyedi, személyes szín. [Gondtalan 180 Nap Ingyenes Csere] garanciát vállalunk az alto-márkás termék ellen hibák anyag-vagy gyártási normál használat mellett egy időszak 180 nap.Kézműves könnyű bőr hatálya alá tartozó esetben könnyen elfér a zsebében.

Egyéb jellemzők

Legjobb ajánlatok