.

.

SUZYN Nyomás Távadó Szél Nyomás Távadó Digitális Kijelző Sárga Pontosság Elektronikus Alkatrész 4-20 ma dc 24 vac Nyomás Jeladó (Mérési Tartomány : 0.2 Kpa)

SUZYN Nyomás Távadó Szél Nyomás Távadó Digitális Kijelző Sárga Pontosság Elektronikus Alkatrész 4-20 ma dc 24 vac Nyomás Jeladó

HUF 22546.35
Áruk mennyisége
Jelen van

Szél Nyomás Távadó Digitális Kijelző Sárga Pontosság Elektronikus Alkatrész 4‑20 ma dc 24 vac.Funkció : .Mi biztosítja a tökéletes után-értékesítési rendszer, függetlenül attól, hogy az értékesítés előtti vagy utáni értékesítés, kapcsolatba léphet velünk, ha bármilyen probléma találkozik.Mi biztosítja a tökéletes után-értékesítési rendszer, függetlenül attól, hogy az értékesítés előtti vagy utáni értékesítés, kapcsolatba léphet velünk, ha bármilyen probléma találkozik.1. A szél nyomása adó elfogadja behozott érzékelő chip, ami finoman össze.2. A fejlett áramkör tervezése, hőmérséklet kompenzáció technológia lehetővé teszi az adó fejlettebb, de a mérést még stabil, pontos.3. A termék növeli a anti‑interferencia képességét, segít meghosszabbítja az élettartamát.4. A szél nyomáskülönbség érzékelő össze OEM szilícium piezoresistive differenciál-core, valamint a shell alumínium szerkezet.5. A két nyomás portok M10 szál, kakas árok, amely közvetlenül telepítve a mérési cső, vagy csatlakozik a nyomás a cső.6. Széles körben használt kazán levegő, le szellőzés vagy más erő, nyomás folyamatirányító mezők a szénipar.Specifikáció : Elem Típus : Szél Nyomás Transmitter Material : Alumínium alloy Color : Sárga (digitális kijelző) Feszültség : DC24 VOptional Mérési Tartomány : 0,1 Kpa.0.2 Kpa.0.3 Kpa.0.4 Kpa.0.5 Kpa Accuracy Szint : 0.2 Kompenzáció Hőmérséklet : 0-50 ° c Környezeti Hőmérséklet : -30-80℃bevált Módszer : Differenciál pressure Zero Hőmérsékleti Drift : ±0.03%FS/CSensitivity Hőmérséklet : ±0.03%FS/COverload Nyomás : 300%FSThe Nyomás Felület : M10 thread Debugging Módszer : Nyissa meg A HSM-Csatlakozó, Csavarja ki A Rozsdamentes Acél Cső, láthatjuk, Hogy az Nulla, teljes körű ellenállás, külső standard tápegység, nagyáramú (a fenti 0.2), akkor állítsa be a lépések a következők szerint : Ha az adó nem túlnyomásos, állítsa be a Nulla-pont ellenállás, hogy a kimeneti áram 4m A;Az adó, túlnyomásos, hogy a teljes skála, illetve a teljes skála ellenállás beállítani, hogy a kimeneti áram 20 ma;Ismételje meg a fenti lépéseket, két vagy három alkalommal, amíg a jel normális.A beállítás után húzza meg a védő c.

Egyéb jellemzők

Item Type:
Wind Pressure Transmitter
Material:
Aluminum alloy
Color:
Yellow (with digital display)
Voltage:
DC24V
Optional Measuring Range:
0.1Kpa.0.2Kpa.0.3Kpa.0.4Kpa.0.5Kpa
Accuracy Level:
0.2
Compensation Temperature:
0-50℃
Ambient Temperature:
-30-80℃
Working Method:
Differential pressure
Zero Temperature Drift:
±0.03%FS/C
Sensitivity Temperature:
±0.03%FS/C
Overload Pressure:
300%FS
The Pressure Interface:
M10 thread
Debugging Method:
Open The HSM Connector, Unscrew The Stainless Steel Tube, You Can see the Zero and full range resistors, external standard power supply and ammeter (above 0.2), you can adjust the steps as follows:
When the transmitter is not pressurized, adjust the Zero-point resistor to make the output current 4mA; :
The transmitter is pressurized to the full scale, and the full scale resistor is adjusted to make the output current 20mA; :
Repeat the above steps two or three times until the signal is normal. :
After adjustment, tighten the protective c :

Legjobb ajánlatok