.

.

Szög Blokk, Mangán Acél Anyag 2db Különböző Szögből Blokkok Magas Keménységű Gage Tömb, Minden Típusú Szög Mérési Fa Munka

Szög Blokk, Mangán Acél Anyag 2db Különböző Szögből Blokkok Magas Keménységű Gage Tömb, Minden Típusú Szög Mérési Fa Munka

HUF 5373.00
Áruk mennyisége
Jelen van

Készült mangán acél anyag, magas keménységű, nem könnyű megtörni.Profi design, a szög blokk biztosítja a pontos mérést.Alkalmas minden típusú szög mérése.Beleértve 2db különböző szögből blokkok, megfelelnek az ön igényeinek.Van egy dobozban lehet tárolni, valamint kényelmes szállítására.Szolgáltatás : 1. Készült mangán acél anyag, magas keménységű, de nem könnyű break2. Profi design, a szög, a blokk adja meg pontos measurement3. Beleértve 2db különböző szögből blokkok, meg tud felelni a needs4. Van egy dobozban lehet tárolni, valamint kényelmes carry5. Alkalmas minden típusú szög measurement Specification : Elem Típus : Szög Block Material : Mangán steel Type : 3in x x 3in 1/4 45°/45°/90°2a-x-3-3/8in x 1/4 30°/60°/90°.mi-szöveges táblázat td,.mi-szöveges táblázat th,;.mi-szöveg, táblázat,Csomag Lista : 2 x Szög Block Note : 1. Mielőtt a mérés, a mérési felület a műszer a mért felület részét meg kell tisztítani, hogy elkerüljék a mérési pontosság jelenléte miatt a szennyeződés.Használatával a pontosság mérési eszközök, mint a vernier körző, centiméter, tárcsázza a műszerek, hogy az intézkedés kovácsolás üres, vagy felületek csiszolóanyagok (pl. szilícium-karbid, stb.) a baj, ami a mérési felület elhasználódik gyorsan veszít pontossággal.2. A műszer mérési eszköz, soha nem szabad használni, mint egy helyettesítő egyéb eszközök.Például, hogy egy vernier féknyereg, hogy egy négyzetméter uralkodó, mint egy kis kalapácsot, hogy egy acél vonalzó, mint egy csavarhúzó segítségével egy acél vonalzó, hogy tiszta a chipek minden rossz.Az is baj, hogy tegye a műszer, mint egy játék, mint a gazdaság, a percentilis az a kéz, vagy a hullámzó volt.Ez könnyű, hogy a mérőeszköz veszíteni pontosság.3. Használata során a műszer, nem verem a szerszámok, eszközök, mint unalmas eszközök, unalmas fej fordult eszközök, fúró bit elkerülése érdekében a hatását felmérni.Is, nem csak tedd a készülék sérülésének elkerülése érdekében a nyomtáv miatt a gép rezgés.Különösen, vernier körző, stb. kell helyezni egy különleges mezőbe, hogy elkerüljék a deformáció az uralkodó.4. Ha a szelvény kóros, ha a felület a szelvény egyenetlen, vannak sorja, rozsda foltok.

Egyéb jellemzők

Item Type:
Angle Block
Material:
Manganese steel
Type:
3in x 3in x 1/4in 45°/45°/90°
2in x 3-3/8in x 1/4in 30°/60°/90° :
.w-e-text table td,.w-e-text table th,;.w-e-text table, :
Package List:
2 x Angle Block :
1. Before the measurement, the measuring surface of the gauge and the measured surface of the part should be cleaned to avoid the measurement accuracy due to the presence of dirt. Using accuracy measuring tools such as vernier calipers, centimeters and dial gauges to measure forging blanks, or surfaces with abrasives (such as silicon carbide, etc.) is wrong, which makes the measuring surface wear out quickly and loses precision. :
2. The gauge is a measurement tool and should never be used as a substitute for other tools. For example, taking a vernier caliper, taking a square ruler as a small hammer, taking a steel ruler as a screwdriver, and using a steel ruler to clean the chips are all wrong. It is also wrong to put the gauge as a toy, such as holding the percentile in the hand, or waving it. It is easy to make the gauge lose accuracy. :
3. During the use of the gauge, do not stack with tools, tools such as boring tools, boring heads, turning tools and drill bits to avoid the impact gauge. Also, don't just put it on the machine to avoid damage to the gauge due to machine vibration. In particular, vernier calipers, etc., should be placed in a special box to avoid deformation of the ruler. :
4. If the gauge is abnormal, if the surface of the gauge is uneven, there are burrs, rust spots :

Legjobb ajánlatok