.

.

DFGMPydtd Verejték Szalagok, Széles Sport Fejpánt Csúszásmentes Edzés Fejpánt a Jóga, Futás, Sport, Fitness (Szín : Rózsaszín)

DFGMPydtd Verejték Szalagok, Széles Sport Fejpánt Csúszásmentes Edzés Fejpánt a Jóga, Futás, Sport, Fitness (Szín : Rózsaszín)

HUF 3065.85
Áruk mennyisége
Jelen van

★Könnyű viselet, sokoldalú : a férfi fejpánt van varrva a fejpánt, amely lehetővé teszi, hogy viselni a férfi fejpánt nélkül csomózás; nagyon kényelmes szállítására. ★Egyszerű, finom stílus : adja lófarok fejpánt, hogy használható, praktikus tervezési nem könnyen csúszik, lehet szilárdan rögzített, nem karcolja meg vagy húzza a haját, hogy nézd fiatal, élénk. ★Széles használ : ez lehet használni sok esetben, mint például a kocogás, futás, jóga, hegymászás, lovaglás, motoros, gyalogos, valamint több tevékenységet, hogy melegen tartsa, illetve átfogó védelmet a fülem hideg időjárás. ★Használata egyszerű : Minden fejpánt van egy lyuk, hogy segítsen pass a hajad a lyukon keresztül, majd rögzítse a lófarok, hogy a szabadtéri tevékenységek, több, kényelmes. ★Erős anyag : Ők készült szövet anyag, amely nem könnyen elhalványul, kényelmes, puha viselet, tartós, illetve tartható sokáig.Termék : a Téli sportok headband Features : Kényelmes, warm Size : 24*12cm Application : fitness, sport, outdoor.

Egyéb jellemzők

Legjobb ajánlatok