.

.

GYMEIJYG Óra Kijelző Tároló kétrétegű Fa Nézni az Esetben Ékszerek Kijelző Tároló Doboz, Zárható Nézni Esetében Nézni Tároló 2 Stílusok (Szín : Arany-a, Méret : 30x22x10cm)

GYMEIJYG Óra Kijelző Tároló kétrétegű Fa Nézni az Esetben Ékszerek Kijelző Tároló Doboz, Zárható Nézni Esetében Nézni Tároló

HUF 11353.50
Áruk mennyisége
Jelen van

Óra kijelzés : lehet, hogy egy férfi vagy nő, az összes saját csillagászati órát sorozat, elegánsan védeni, Karácsonyi, születésnapi, promóció, nyaralás, nyugdíj, stb.Széles alkalmazások : Ezt az órát box tároló doboz nagyon alkalmas személyes használatra (férfiak, nők, lányok) nézni üzletek tartani az óra -, ékszer el a port.Magas minőségű tömör fa : környezetbarát rózsafa, a fa, gabona finom, puha, a kéz olyan, sima, majd a le-fehér bélés is védi az órát.Méret/súly : 30x22x10cm-2.2 kg, nem csak erős, tartós, hanem a klasszikus, lehet az ön számára a legjobb felhasználói élményt. 100% - ban garantált elégedettség : előtt, illetve a vásárlás után, kiváló ügyfélszolgálat, nem kell tovább várni, fogadja el azonnal, akkor tudja megvédeni az órák pedig kerülni kell keresni őket sehol.Karácsonyi ajándékok : tudod, hogy egy gyűjtő?Vagy meg kell, hogy tegye az órát a barátnője ékszeres doboz?Ez az óra az esetben lesz ideális ajándék az apád, barátom, vagy magát a születésnapja, apák Napja, Valentin Nap, ballagás, vagy a Karácsony.Termék Adatok : Termék név : óra box Color : Gold Material : szilárd wood Shape : rectanglequantity : 1 Watch box design : 1. Beépített krómozás, nyaklánc, fülbevaló akasztóval, szabadulj meg a fáradságot, nyaklánc knotting2. Divatos krómozott zárak, zár békében a mind3. Beépített anti-collision tömítés javítása durability4. Különleges özönlött ruhával belső semleges ékszerek, gondozása jewelry Package Tartalom : 1 óra box Tips : hatására a fény, kijelző, stb. van egy kis színe a különbség, de a mérete lehet mérni kézzel, de lehet, hogy van egy kis hiba.A tényleges termék irányadóak.Óvintézkedés : 1. Ne nyissa ki a csomagot egy késsel, hogy ne sértse fel az órát box The vállalat hozta létre 2006-ban, amelyek az üzleti filozófia a "ajánlás, kiválóság, valamint a környezetvédelem", összpontosítva a kutatás-tervezés különböző dobozokat, így biztosítva, hogy a részletek, a minőség pedig az egyes termékek, illetve szolgálja a lakosságot.Széles körben megbízható, majd elismeri, hogy sok a fogyasztók.

Egyéb jellemzők

Legjobb ajánlatok