.

.

Digitális Szinten Eszköz, Digitális Szög Szinten Szögmérő Háttérvilágítás LCD Kijelző Automatikus Kikapcsolás Funkció 0-225° Alumínium Ötvözet Haza DIY(fekete)

Digitális Szinten Eszköz, Digitális Szög Szinten Szögmérő Háttérvilágítás LCD Kijelző Automatikus Kikapcsolás Funkció 0-225°

HUF 13378.50
Áruk mennyisége
Jelen van

Alapvető Követelmények : az A szög, vonalzó, hatótávolsága 0-225°, felbontás 0.05°,, a pontossága ±0.5°.A széles körű Alkalmazás : Ez a szög uralkodó elsősorban építőipari, faipari megmunkálás, haza DIY, stb.LCD Képernyő : Használja egy nagy felbontású LCD kijelző háttérvilágítás funkció a háttérvilágítás automatikusan kigyullad a használat során, a háttérvilágítás automatikusan kikapcsol, ha 30 másodpercig nem használja is fel lehet használni, általában rossz fényviszonyok, sötét környezetben is.Automatikus Kikapcsolás Funkció : Ez egy szög uralkodó automatikus kikapcsolás funkció nélkül válasz 3 percig.Alumínium Ötvözet : Ez a szög uralkodó fogad el, nagy szilárdságú alumínium vonalzó szervezet, amely tartós használata.Szolgáltatás : 1. Alumínium Ötvözet : Ez a szög uralkodó fogad el, nagy szilárdságú alumínium vonalzó szervezet, amely tartós use2. LCD Képernyő : Használja egy nagy felbontású LCD kijelző háttérvilágítás funkció a háttérvilágítás automatikusan kigyullad a használat során, a háttérvilágítás automatikusan kikapcsol, ha 30 másodpercig nem használja is fel lehet használni, általában rossz fényviszonyok, sötét környezetben is.3. Automatikus Kikapcsolás Funkció : Ez egy szög uralkodó automatikus kikapcsolás funkció nélkül válasz 3 minutes4. A széles körű Alkalmazás : Ez a szög uralkodó elsősorban építőipari, faipari megmunkálás, haza DIY, stb.5. Alapvető Követelmények : az A szög, vonalzó, hatótávolsága 0-225°, felbontás 0.05°,, a pontossága ±0.5°, Hogyan kell Használni : a Gomb Funkció Leírása : A NULLA Gomb : a hatalom, az állam, rövid törléséhez nyomja meg a billentyűt.Nyomja meg hosszan a gombot, hogy állítsa le.A shutdown állam, nyomja meg röviden a gombot, hogy kapcsolja be a telefont.HOLD Gomb : nyomja meg Röviden, hogy zárat kinyit.MODE Gomb : Röviden megnyomva,. , 'közötti váltáshoz.M Gomb : nyomja meg Röviden a gombot, az LCD-kijelző fordított.Mérési Módszer : A Szög Mérése : 1. Állítsa be a legfőbb uralkodó, mind a kiegészítő uralkodó, hogy egy mérési szög (bármilyen szög a tartományon belül, akkor a 0°~225°), majd röviden nyomja meg az ON OFF NULLA kulcs&n.

Egyéb jellemzők

Legjobb ajánlatok