.

.

Homelux Elmélet, mint A Mosogató Tál Szárító Állvány a Túlméretes Nagy Mosogató. Prémium Rozsdamentes Acél 2 Tier Konyha Rack. A fenti Mosogató Tál Rack Polc, vagy a konyhapulton Szervező Dishrack (37.4, Ezüst)...

Homelux Elmélet, mint A Mosogató Tál Szárító Állvány a Túlméretes Nagy Mosogató. Prémium Rozsdamentes Acél 2 Tier Konyha Rack.

HUF 9175.95
Áruk mennyisége
Jelen van

⭐ Megtalálni a hely!Míg a Homelux Elmélet Mosogató Rack nem nyilvánvaló–, mint a szárítás ételek nélkül számláló clutter – ez a másik dolog, hogy ez az egyik legjobb konyha muszájra.Mint a Nem-Kanyarban 88lb Terhelhetőség, csúszásgátló Lábak, valamint Anti-Rozsda SGS Tanúsítási.De a legfontosabb, hogy KILENC (9) különböző változatok tehát az, aki úgy dönt, ma garantált tökéletes. ⭐ Illik minden mosogató : Nagy mosogató vagy kicsi konyhában?Nem gond, mert minden méretben, hogy illeszkedjen!A Kisméretű ételek szárító állvány 31.1" széles, Közepes 33.5"/33.9 a standard 32" mosogató (elérhető a rendszeres kettős keret).Nagy 37.4" széles, végül kínálunk egy Állítható a Mosogató Felett Szervező 33.4 – 39.3" a túlméretezett süllyed.Az intézkedés a mosogató most, majd válassza ki a méretet illik legjobban az ön otthonában. ⭐13-in-1 max tárolás : A Homelux Elmélet Étel Csatorna jön minden, amire szükséged lehet az étel kiszáradását. 9 Tartozékok sőt!Lemez Rack, Tál & Pot Tálca, Gyümölcs & Vege Kosár (vagy Kupa Gátló), késtartó, vágódeszka Jogosultja, Mosogató Tálca a mosogatószert, Ecsetet, Dupla Evőeszközök Gátló, Kupa Szűrő, valamint 5x Tisztázzuk a Horgok.Nincs Papír törölközőtartó, mert senki Nem szereti a nedves papírtörlő!. ⭐Erős 88lb terhelés : rajta, lemeríti az öntöttvas serpenyőben, mert ezt a nagy teherbírású Fém Edényt Szárító Állvány nem hajlik, csat vagy sag súlya alatt az edényeket.Anti-Skid Szívó Méter tartani a két tier edényszárító szilárdan a helyén, míg a 12,5" Mély Bázis tökéletesen kiegyensúlyozott, a stabilitás érdekében.Ha van egy számláló Sziget elsüllyed, akkor nézd meg a Kettős Keret Változása csak a tiéd. ⭐Angol utasításokat : A Homelux Elmélet Étel Át Mosogató Gátló Rack könnyen összeszerelhető, majd jön a szükséges eszközöket.Is jön a 30 napos Pénz-visszafizetési Garancia, ha szükséges.Állj 20.5" Magas, hogy könnyen tisztán 16.5" csaptelepek nem blokk a sorban a látás mosogatás.Szóval, ha készen áll elhagyni a csúnya csepegtető tálca visszanyerje MINDEN pult mosdó tér, miért nem próbálja meg Homelux az Elméletet.

Egyéb jellemzők

Legjobb ajánlatok