.

.

Hipsy a Nők Nem Állítható Csúszásmentes Aranyos Divat Fejpánt Bling Csillogó Hairband Csomag (6pk Sovány & Wave Fekete/Arany/Ezüst)

Hipsy a Nők Nem Állítható Csúszásmentes Aranyos Divat Fejpánt Bling Csillogó Hairband Csomag (6pk Sovány & Wave Fekete/Arany/Ezüst)

HUF 3373.65
Áruk mennyisége
Jelen van

3 Sovány & 3 Hullám Bling Csillogás : 2 Ezüst, 2 Arany & 2 Fekete, Állítható Fejpánt a Nők, Lányok & Teens.Állítható fejpánt a nők, lányok, tini, te is.Legyen az elsők között, a barátok, hogy a tapasztalat Hipsy?s forradalmian új haj, kiegészítők.Minden, az egyedi nem csúszik fejpánt funkció melltartó szíj típus méret beállító, hogy beállítja a felszerelése gyerekek, akár felnőttek.Minden Hipsy Ultahold fejpánt funkció a csúszásmentes bársony mintás hátlap, kézzel mosható, minden Hipsy fejpánt garantált örökre.Jó A Hajam?Mosatlan hajjal is jól néz ki egy pillanat alatt, egy Hipsy Fejpánt.ULTRAHOLD.Hipsy Ultrahold, Állítható Fejpánt a Nők elé.Az új forradalmi Ultrahold csúszásmentes vastag bársony texturált vissza puha, valamint megakadályozza, hogy ezek a fejpánt a lovaglás fel, vagy esik le.Állíthatóság érdekében biztosítja, nem fejpánt, fejfájás, egész nap a kényelem, valamint illik, hogy testreszabott, az egyedi formát.Ezek a fejpánt vagy a tökéletes csúszásmentes fejpánt, akár munkáról, akár játékról, illetve tartanak olyan cuki!.Hipsy Fejpánt állítsa be úgy, hogy azok a tökéletes fejpánt a nők, valamint a megfelelő méretű fejpánt tiniknek. • Állítható Neked. • Nem Csúszik. • Figyelemre Méltó Tartani. • Csodálatos Illik. • Egész Nap A Kényelem. • A Hiteles Hipsy Hajpánt.Fulladás Veszély Nem a 3 Év Alatti Gyermekek.

Egyéb jellemzők

Legjobb ajánlatok