.

.

Kabát Horog fogas Fali Lámpa Luxus Díszítő Horog Kovácsoltvas Szárnyak Kabát Akasztó Horog Kreatív Bejárat Fal Kabát Horog (4 Horgok/5 Horgok) fogas Kalap Fogas Állvány ( Méret : L méret )

Kabát Horog fogas Fali Lámpa Luxus Díszítő Horog Kovácsoltvas Szárnyak Kabát Akasztó Horog Kreatív Bejárat Fal Kabát Horog

HUF 24212.25
Áruk mennyisége
Jelen van

Ez a fal szárny dekoratív hook egy egyszerű személyiség, de egy könnyű, luxus temperamentum.Két-in-one dekoráció, valamint lóg tárgyak, kreatív, egyedi design, hogy a tér, tele gyönyörű stílusban.A méret a levelet hook S : 21.6(L)×2.7(W)×11.8(H), L : 27.1(L)×2.7(W)×11.8(H).Lóg lyuk, a horog, könnyű telepítés, bővítés csavar telepítés.Hálószoba, nappali, ruhatár, bejárati, több helyszínen praktikus, könnyen tárolható, legyen az kicsi vagy nagy tárgyak.Név : Pihe dekoratív hook Material : Iron Product terhelhetőség : 10-15 kg Scope alkalmazása : hálószoba, nappali, folyosó, stb.megjegyzés : 1. Kérjük, erősítse meg a méret szín vásárlás előtt.2. Nincs más elem, kivéve, hogy a horog a termék fotó.3. A méret mért kézzel.Lehet, hogy ez rossz, ez normális, kérjük, tanulmányozza a tényleges méret, köszönöm.5. Az eltérés következtében a világítás, a képernyő, a szín a termék kissé eltérhetnek a kép, kérlek, értsd meg.6. Ha bármilyen probléma termékeink, kérjük szabadon lépjen kapcsolatba velünk a kapcsolatot e-mailben.Megoldja a problémát, amint lehetséges.7. Köszönjük, hogy meglátogatta a bolt gombra, írja be a boltba, több termék közül lehet választani.Lehet akasztani kabátok, ruhák, kalapok, törölköző, táska, hálóinged, bejárat részeket, fürdőszoba, hálószoba, stb.

Egyéb jellemzők

Legjobb ajánlatok