.

.

WENH törölközőtartó Lengő törölközőtartó Rúd 304 Króm, Rozsdamentes Acél Fürdő kéztörlő Jogosultja Falra Szerelhető törölközőtartó a Konyha Fürdőszoba, Ezüst,3-Kar (Szín : 3-kar)

WENH törölközőtartó Lengő törölközőtartó Rúd 304 Króm, Rozsdamentes Acél Fürdő kéztörlő Jogosultja Falra Szerelhető törölközőtartó

HUF 10840.50
Áruk mennyisége
Jelen van

ERŐS szél hozott gyakorlati funkciója, hogy a tér, míg a hozzá egy kis meleg, és a stílus a dekoráció.Szeretettel várjuk, Látogasson el A Boltba.A Boltban a Különböző Stílusok Háztartási Termékek.Ha Bármilyen van Szüksége, akkor írja Be a Boltba, hogy keresse meg, majd Ellenőrizze.A termék Leírása : a Forgatható Törölközőt Jogosultja Készült, Rozsdamentes Acél, hogy Biztonságosan Tartsa be A Törölközőt, s Mind a Három Fogasok Teljes 180 Fokos Forgatás, majd külön-Külön Kell Beállítani, hogy Lehetővé teszik, a Jobb Aimaking Szárítás A Törölközőt Sokkal Gyorsabb.a törölközőtartó Tökéletes Kis Szoba, Mert Ha Nem Használja Könnyedén össze a Falhoz.Műszaki adatok : Cikkszám : Összecsukható Forgatható Törölközőt Rail Post Anyaga : Rozsdamentes Steel Finish : Polírozott Chrome Style : Modern Product Méret(Lxh) : 2-Kar : 350 Mm X200 Mm3-Kar : 350 Mm X230 Mm4-Kar : 350 Mm X270 Mm Installation Módszer : Fal-Mounted Installation Lépéseket : 1. Lépés. Fix Furat Elhelyezése;2. Lépés. Fúrás egy Kis Elektromos Fúró;3. Lépés. Helyezze be a Bővítő Cső a Lyukba;4. Lépés. Igazítsa a csavarlyukak a Polcon a csavarlyukak a Falra, majd Húzza meg a Csavarokat.5. lépés. Tedd a Dekoratív Kap.A Telepítés Befejeződött.

Egyéb jellemzők

Item:
Foldable Swivel Towel Rail
Post Material :
Stainless Steel
Finish:
Polished Chrome
Style:
Modern
Product Size(Lxh):
2-Arm:
350Mm X200Mm
3-Arm:
350Mm X230Mm
4-Arm:
350Mm X270Mm
Installation Method:
Wall-Mounted
Installation Steps:
Step 1. Fixed Hole Positioning; :
Step 2. Drilling with a Small Electric Drill; :
Step 3. Insert the Expansion Tube into the Hole; :
Step 4. Align the Screw Holes on the Shelf with the Screw Holes on the Wall, and Tighten the Screws. :
Step 5. Put on the Decorative Cap.The Installation is Complete. :

Legjobb ajánlatok