.

.

Digitális Lux-Mérő, Digitális Lux-Mérő AL-162 Széles Mérési Tartomány 0~50000Lux, 0~5000FC Speciális Műszerek Mérési Fényességi, Brightnes Digitális Fotométer ( Szín : 1 , Méret : Illuminometer )

Digitális Lux-Mérő, Digitális Lux-Mérő AL-162 Széles Mérési Tartomány 0~50000Lux, 0~5000FC Speciális Műszerek Mérési Fényességi,

HUF 71248.95
Áruk mennyisége
Jelen van

【Nagy Pontosságú】 : automatikus nullázás képességek, biztos lehet benne, hogy mindig egy olvasásra tökéletes pontossággal, de mindig gyorsan!. 【EZ-Olvasható Kijelző】 : Tisztán olvasható info lehetővé teszi, hogy olvassa el Egységek, valamint Jelek könnyen, valamint a tájékozott legyen a vége távú indikátor. 【Kényelmes Kapcsolók】 : jobban irányítani a mért Adatokat Tartsa & Csúcs Adatok tartani, amikor felvételi információkat.Akkor is részesülnek az alacsonyabb energiafogyasztás, valamint rövid vagy elbuknak alkalommal. 【Hozza Bárhol】 : A szorította a szűk helyen kell tartani a terhelés fény, akkor hozza a Digitális Fényerő/fénymérő ahova kell.Könnyen elfér egy táskám, vagy nagy zseb, alig ad valami súly.Ez a végső fény-mérés kényelem!. 【A termék biztonsági, környezetvédelmi tanúsító】arra törekszünk, hogy a LEGJOBB Termékek Lehetséges.Ha nem érzem magam 100% - ig elégedett a termékkel, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, s mi mindent megteszünk, hogy megoldja az összes problémát, AZONNAL.

Egyéb jellemzők

Legjobb ajánlatok