.

.

Acél Pántok Pecsét, Tartós Anti-rozsda Stabil Pántok Nyitva Pecsét a PET Csomagolás Heveder Általános Célra Feszítő Tömítő Professzionális Felhasználásra(16mm)

Acél Pántok Pecsét, Tartós Anti-rozsda Stabil Pántok Nyitva Pecsét a PET Csomagolás Heveder Általános Célra Feszítő Tömítő

HUF 12690.00
Áruk mennyisége
Jelen van

Alkalmas PET csomagolás heveder 13-16mm széles.Felület krómozott, cink, hogy megakadályozzák a rozsdásodás, hogy bizonyos mértékig.Ezek a pántok tömítések célja a kis tüske, hogy megakadályozzák, hogy csúszik, növeli a feszültséget, az ízületek, valamint annak biztosítása, rakomány, a biztonság.Kiváló minőségű acél anyag, nagy szilárdságú, tartós használatban.Munka kézi pántok feszítő lakk.Szolgáltatás : 1. Kiváló minőségű acél anyag, nagy szilárdságú, tartós használatban.2. Ezek a pántok tömítések célja a kis tüske, hogy megakadályozzák, hogy csúszik, növeli a feszültséget, az ízületek, valamint annak biztosítása, rakomány, a biztonság.3. Felület krómozott, cink, hogy megakadályozzák a rozsdásodás, hogy bizonyos mértékig.4. Munka kézi pántok feszítő lakk.5. Alkalmas PET csomagolás heveder 13-16mm széles.Specifikáció : Elem Típus : Pántok Seal Material : Steel Item Méret : 16x27mm / 0.63x1.06in.mi-szöveges táblázat td,.mi-szöveges táblázat th,;.mi-szöveg, táblázat,Csomag Lista : 1000 x Pántok Pecsétet.

Egyéb jellemzők

Item Type:
Strapping Seal
Material:
Steel
Item Size:
16x27mm / 0.63x1.06in
.w-e-text table td,.w-e-text table th,;.w-e-text table, :
Package List:
1000 x Strapping Seal :

Legjobb ajánlatok