.

.

DFGMPydtd Verejték Zenekarok, Fül Melegebb Fejpánt a Nők, mind a Férfiak Sport Fejpánt, a Szabadban, Futás, Kerékpározás, Túrázás-Ideális, mivel a Bélés Alatt Sisak (Szín : Rózsaszín)

DFGMPydtd Verejték Zenekarok, Fül Melegebb Fejpánt a Nők, mind a Férfiak Sport Fejpánt, a Szabadban, Futás, Kerékpározás, Túrázás-Ideális,

HUF 3094.20
Áruk mennyisége
Jelen van

★Könnyű viselet, sokoldalú : a férfi fejpánt van varrva a fejpánt, amely lehetővé teszi, hogy viselni a férfi fejpánt nélkül csomózás; nagyon kényelmes szállítására. ★Rugalmas, kiváló minőségű anyagból, nagyon rugalmas.Ez illik a fej mérete, ül, kényelmesen, erős, így kiváló sport fejpánt. ★Fül védelme : A gyapjú szövet, a hajpánt lágy, amely képes megvédeni a fül, a fejét a szél, meg hideg van még a tavasz, de melegen tart, amikor a kocogás reggel. ★Tartsa a helyén : A fejpánt nagyon alkalmas azok számára, akik szeretnék gyakorolni, mert lehet rögzíteni a helyére nem esik le olyan könnyen, mint a rendes férfiak, mind a nők fülvédő mozog. ★Az extra-széles fejpánt extra kényelem, a gyapjú fejpánt rendelkezik, extra meleg, vagy az eredeti ultra-könnyű fejpánt könnyen kopott alatt a sisak.Anyag : poliészter + spandex Size : 25cm*12cm Application : kültéri, edzés, fitness, stb.Szín : rózsaszín, kék, sárga.

Egyéb jellemzők

Legjobb ajánlatok