.

.

WSZJJ Konyhai Szemetesbe a Fürdőszoba Hálószoba Home Office Automatikus Érintse meg Szabad Nagy Kapacitású Szemetes a Fedelét Szálcsiszolt Rozsdamentes Acél (Szín : Egy, Méret : L)

WSZJJ Konyhai Szemetesbe a Fürdőszoba Hálószoba Home Office Automatikus Érintse meg Szabad Nagy Kapacitású Szemetes a Fedelét

HUF 63840.15
Áruk mennyisége
Jelen van

♥Ideális visszautasítani megoldás körül az otthonában vagy a munkahelyén, amely könnyű, tartós, könnyen tisztítható. ♥A belső hordó készült nagy szilárdságú, magas minőségű anti-collision műanyag.Nem sérült vagy szivárgó. ♥ A nyers anyag biztonságos, nem mérgező,A hatás erőssége magas, a nyomás ellenálló tartozó, nem könnyű megtörni, pedig a égésgátló jó. ♥Egy darab kényelmes fogantyú szorosan a hordó test mozog, a kukát, a különböző pozíciókat otthon. ♥A vastag anyag bélés használt sturdyly, valamint könnyű, hogy határozottan visszautasítom a szemetes zsák, pedig ez nem kitett, de takaros.Kuka típus : Inductive Shape : hordó shape Color besorolás : Barna/Szürke, pink Applicable helyszín : otthon use Shell anyaga : rozsdamentes steel Size : 24cm*24cm*28.6 cm/24cm*24cm*34.5 cm/24cm*24cm*48.5 cm záró módszer : Inductive With a karcsú, stílusos design a konyhában ládákat.

Egyéb jellemzők

Legjobb ajánlatok