.

.

ONLYSO - Vámpír Fang Készlet (3 pár)

ONLYSO - Vámpír Fang Készlet (3 pár)

HUF 1686.15
Áruk mennyisége
Jelen van

ANYAG : Készült gyógyszer gyanta, nem mérgező, íztelen, környezetbarát.HOGYAN HASZNÁLJUK : Használata néhány műfogsor ragasztó krém stick fogsor.Ön is tudja használni ragadós rágógumi, hogy megjavította.(ragasztó tartalmazza).ALKALMAZÁS : az Eredetiség, a smink, főleg tökéletes Halloween felek.Hozzon létre a végtelen életerő számára.CSOMAGOLÁS : Inluding 3 pár vámpír foga.a vámpír foga van tele crystal box, amely könnyen hordozható, úgy tűnik, több osztályt.MELEG MEGJEGYZÉS : szemmel ne érintkezzen.Egyszer kitéve a szemem, azonnal öblítse le bő vízzel.Onlyso Halloween Party Cosplay Kellék, Dekoráció Vámpír Fogsor Fogai Horror Hamis Fogak 3 Pár A Vámpír Foga 1. A vámpír foga van anyag használata orvosi fogsor különleges gyanta anyag. 2.Minden vámpír foga a mester gondosan, kézzel, teljes, biztonságos, jó állagú, biztos lehet benne, hogy használja. 3.A vámpír fogak sárgás színű, hogy maximalizálja a reális hatása a fogak. 4.A vámpír foga van tele crystal box, amely könnyen hordozható, úgy tűnik, több osztályt.A vásárlók Kell Kown : Mostanában sok vásárlók tükrözik a gumi nehéz szabadulni, meg kell figyelni, hogy, miután a rágó beállítani-nem túl sokat.Túl sok könnyű elhagyni.A ragasztás előtt, a legjobb alkalmazni egy vékony réteg Vazelin vagy kézi olaj, a fogak.Aztán ragadós, olyan könnyű megszabadulni.Tulajdonságok : 1.Elem neve : Halloween Dekoráció Vámpír Foga 2.Típus : Halloween Dekoráció 3.Anyaga : kompozit Fogászati gyanta 4.Méret : kb 13mm, 15 mm ,17 mm 5.Szín : Mint a képen 6.ALKALMAZÁS : az Eredetiség, a smink, főleg tökéletes Halloween felek.Hozzon létre a végtelen életerő számára.Csomag tartalma : 3 x Pár Halloween Dekoráció Vámpír Foga 3 x Box Meleg Megjegyzés 1.Kerülni kell a szembejutást.Egyszer kitéve a szemem, azonnal öblítse le bő vízzel. 2.Kérjük, tartsa távol a gyerekektől. 3.Kérjük, ne viseljen a vámpír foga enni, meg aludni fantasy, végtére is, te nem vagy vámpír, a fogak ragadós, nem fantáziál, nagyon viselkedjen úgy, mint egy vámpír.ha nem elégedettség ez a tétel, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, elfogadhatjuk vissza, vagy visszatéríti a kifizetést.mert az ön elégedettsége a mi nagy boldogság!.

Egyéb jellemzők

1.Item name:
Halloween Decoration Vampire Tooth
2.Type:
Halloween Decoration
3.Material:
Dental composite resin
4.Size:
about 13mm, 15 mm ,17 mm
5.Color:
As picture
6.APPLICATION:
Originality for your makeup, especially perfect for Halloween parties.Create the infinite vital force for you.
Package includes:
3 x Pair Halloween Decoration Vampire Tooth :
3 x Box :
Warm Note :
1.Avoid contact with eyes. Once exposed to eyes, rinse immediately with plenty of water. :
2.Please keep it out of reach of children. :
3.Please do not wear the vampire tooth eat food and sleep fantasy, after all, you are not a vampire, the teeth are sticky, do not fantasize about, really treat yourself as a vampire. :
if you don't satisfaction this item, please contact us, we could accept return or refund the payment for you. because your satisfaction is our great happiness! :

Legjobb ajánlatok