.

.

Gomba Fej Air Cushion CC Krém Alapítvány, Hidratáló Matt Olaj Ellenőrző Korrektor, Világos alapozót, Még a Bőr Tónusát, Smink Alap Alapozó, Tartós Matt Alapozót (Felderül)

Gomba Fej Air Cushion CC Krém Alapítvány, Hidratáló Matt Olaj Ellenőrző Korrektor, Világos alapozót, Még a Bőr Tónusát, Smink

HUF 1949.40
Áruk mennyisége
Jelen van

❀【Egyedi Smink Ecset】 Vonatkozik, gomba fej szivacs design, egyedi vágás & lyukak.Minimális víz-visszatartás biztosítja, hogy tartsa a tökéletes mennyiségű CC krém hibátlan & non-tortás alkalmazás.Nagy keverés, takarítás foltok pedig simán is ki CC krém. ❀【Természetes Smink】 Gomba fej párna BB krém természetesen borító bőr tökéletlenségei, finom vonalak, bőrpír, sötét karikák, a rejtett pórusokat, ami egy gyönyörű, ragyogó, természetes alapítvány a smink.Tartsa hidratált, frissítő, lélegző egész nap. ❀【Könnyű Smink】 .. A kis gomba puff nagy rugalmasság, nagyobb lesz, majd puhább, ha ki vannak téve a víz, hordozható, bőr-barát, kisimítja a finom vonalak, illik a rejtett sarkok, az orr, illetve egyéb, rejtett sarkok, ami egy egységes alapítvány minden irányban. ❀【Viselkedik, mint Bőrápoló】 .. Az erős hidratáló tulajdonságai a folyékony alapítvány megőrizni a bőr friss, kényelmes, egész nap.Bemutatja a hidratált, természetes megjelenésű, világos smink hatása. ❀【Ügyfélszolgálat】 Ha bármilyen probléma az a folyamat, amelynek során a termékek, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, az értékesítés utáni szolgáltatás csapat megoldja az összes problémát, ha találkozik velük az idő.

Egyéb jellemzők

Legjobb ajánlatok