.

.

Seprűt Tartó, Fali Mop Seprű Szervező Jogosult Tárolási Akasztó Horog Tárolási Megoldás Konyha, Fürdőszoba Szekrénybe, Office Garden(01)

Seprűt Tartó, Fali Mop Seprű Szervező Jogosult Tárolási Akasztó Horog Tárolási Megoldás Konyha, Fürdőszoba Szekrénybe, Office

HUF 1618.65
Áruk mennyisége
Jelen van

ˇ ¾Wall Szervező¡¿Ez egy jó választás, hogy rend van a seprű, mop, gereblye, eszközök, sport equitment vagy több, segítsen felépíteni stroage szervezet, rendszer, majd kapcsolja be a házat, a rendetlenséget, hogy a lakberendezés. ˇ ¾Wall Szervező¡¿Ez egy jó választás, hogy rend van a seprű, mop, gereblye, eszközök, sport equitment vagy több, segítsen felépíteni stroage szervezet, rendszer, majd kapcsolja be a házat, a rendetlenséget, hogy a lakberendezés. ˇ ¾Wall Szervező¡¿Ez egy jó választás, hogy rend van a seprű, mop, gereblye, eszközök, sport equitment vagy több, segítsen felépíteni stroage szervezet, rendszer, majd kapcsolja be a házat, a rendetlenséget, hogy a lakberendezés. ˇ ¾Wall Szervező¡¿Ez egy jó választás, hogy rend van a seprű, mop, gereblye, eszközök, sport equitment vagy több, segítsen felépíteni stroage szervezet, rendszer, majd kapcsolja be a házat, a rendetlenséget, hogy a lakberendezés. ˇ ¾Strong Markolat¡¿kétszemélyes gumi megragadta slots, a nedves mop, piszkos gereblye, vagy baseball ütőkkel, nem csúszik az a fogas. ˇ ¾Selected Anyag¡¿Seprű jogosultja készült kiváló minőségű tér alumínium, amely mindig a fogas el attól, hogy a rozsda meg a korrózió. ˇ ¾Waterproof Design¡¿A mop fogas lehet használni a különböző helyeken.Tökéletes a konyha, gardrób, garázs, fürdőszoba, iroda, nagy kereskedelmi használatra. ˇ ¾Easy Telepíteni¡¿Egyszerűen fúrni a szervező a falba a választás, hogy tartsa a felmosó, tisztítószerek, vagy eszközöket.Tulajdonságok : Állapot : 100% Márka New Item Típusa : Seprű Holder Material : Space Alumínium Szín : Mint látható, a picture Style : (nem Kötelező)01 : Fogas 2+2 Horgok, Méret : Kb.31cm/12.2in02 : 3 Fogas+3 Horgok, Méret : Kb.42cm/16.5in03 : 4 Fogas+5 Hooks Size : Kb.51cm/20.1 in Weight : Kb.189g~305g/6.7 oz~10.8 oz Treatment Folyamat : Matt oxidation Package Lista : 1 x Seprű Holder1 x Táska Kiegészítők(2 x Csavar,2 x Terjeszkedés Csavar) Megjegyzés : 1. Kérem, engedje meg, 12cm hiba miatt kézi mérés.Köszönöm a megértést.2. Monitorok nem kalibrált azonos, elem szín jelenik meg képeket lehet mutatja kismértékben eltér a valós tárgy.Kérjük, vegye az igazi, mint a standard.

Egyéb jellemzők

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Broom Holder
Material:
Space Aluminum
Color:
As shown in the picture
Style:
(Optional)
01:
2 Hanger+2 Hooks, Size
02:
3 Hanger+3 Hooks, Size
03:
4 Hanger+5 HooksSize
Weight:
Approx.189g~305g/6.7oz~10.8oz
Treatment Process:
Matte oxidation
Package List:
1 x Broom Holder :
1 x Bag of Accessories(2 x Screw,2 x Expansion Screw) :
1. Please allow 12cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :

Legjobb ajánlatok