.

.

Szekrény Fogantyúk Kényelmes, hogy Telepíteni Ajtó Gyűrű Kopogtató 4db Retro Formájú Kilincs Otthoni vagy Irodai Ajtó, Szekrény(Piros Ősi Nagy)

Szekrény Fogantyúk Kényelmes, hogy Telepíteni Ajtó Gyűrű Kopogtató 4db Retro Formájú Kilincs Otthoni vagy Irodai Ajtó, Szekrény(Piros

HUF 2320.65
Áruk mennyisége
Jelen van

A retro forma, design teszi, hogy több egyedi, ad egy szemet gyönyörködtető stílus a haza.A retro forma, design teszi, hogy több egyedi, ad egy szemet gyönyörködtető stílus a haza.Felszerelt rögzítő csavart, lehet szilárdan az ajtón, hosszú élettartam.Alkalmas a legtöbb ajtók, szekrények, mint például szekrények, fiókok, szekrények, TV szekrény, cipős szekrények, ékszerek, szekrények.Európai stílusú antik fogantyú, használja a magas minőségű cink ötvözet anyag, jó tartósság.Alapvetően bármilyen otthoni vagy irodai ajtó alkalmas, könnyű, kényelmes telepíteni.Szolgáltatás : 1. A retro forma, design teszi, hogy több egyedi, ad egy szemet gyönyörködtető stílus a haza.2. Alapvetően bármilyen otthoni vagy irodai ajtó alkalmas, könnyű, kényelmes telepíteni.3. Európai stílusú antik fogantyú, használja a magas minőségű cink ötvözet anyag, jó tartósság.4. Felszerelt rögzítő csavart, lehet szilárdan az ajtón, hosszú élettartam.5. Alkalmas a legtöbb ajtók, szekrények, mint például szekrények, fiókok, szekrények, TV szekrény, cipős szekrények, ékszerek, szekrények.Spec : Állapot : 100% Márka New Item Típusa : Kilincs Ring Material : Cink Alloy Weight : Kb. 216g / 7.6 oz Size : Kb. 5.5x1cm / 2.2x0.4in Application : Ez lehet használni az ajtók otthoni vagy irodai szekrények, mint a TV szekrény, szekrények, éjjeli szekrények, szekrények, cipős szekrények, ékszerek, szekrények, irodai szekrény, iratszekrény, valamint fiókos szekrények.Alapvetően bármilyen otthoni vagy irodai ajtó suitable Package Lista : 4 x Kilincs Ring4 x Screw Notice : 1.Kérem, engedje meg, 0-1 hüvelyk hiba miatt kézi mérés.Köszönöm a megértést.2.Monitorok nem kalibrált azonos, elem szín jelenik meg képeket lehet mutatja kismértékben eltér a valós tárgy.Kérjük, vegye az igazi, mint a standard.

Egyéb jellemzők

Legjobb ajánlatok