.

.

Mingming DIY 5D Gyémánt Festmény Készletek, a Felnőttek & Gyerekek Tengerparti Jelenet Teljes Gyakorlat Kerek Gyémánt Kristály, Drágakő, Art Festmény Tökéletes Otthoni Dekoráció (12x16inch)

Mingming DIY 5D Gyémánt Festmény Készletek, a Felnőttek & Gyerekek Tengerparti Jelenet Teljes Gyakorlat Kerek Gyémánt Kristály,

HUF 1213.65
Áruk mennyisége
Jelen van

Illessze be a gyémánt a vásznon, majd rögzítse a gyémánt.Ez csak egy hengerelt vászon. Illessze be a megfelelő gyémánt színű vászon. Illessze be a gyémánt a vásznon, majd rögzítse a gyémánt.Ha a gyémánt képet kap hiányzik a gyémánt, Kérjük lépjen kapcsolatba velünk e-mailben, az első alkalommal.A kész termék tárolható több, mint 20 éve. Alkalmazni egy bizonyos összeget a gyémánt festmény ragasztót a gyémánt tollal. Nyissa ki a csomagot, ahol megtalálja a különleges eszköz a gyémánt rajz.Könnyű megtanulni, de könnyebb, szebb, mint a cross stitch.Ez lehet használni, mint egy stressz-csökkentő eszköz, úgy érzed majd magad, békés, ha a szívét-lelkét bele!Miután befejezte a gyémánt festmény, lehet díszíteni a szobát, nappalit, vagy akár a konyha, a barátok tudja értékelni az eredményeket, majd oszd meg a boldogságot!Anyag : Strasszos+ Vászon Lefedettség : Teljes Gyakorlat Méret : 16x24inch Csomag tartalma : 1*Nagy felbontású festés vászon Színes kör káró 1*Pont gyémánt tollal 1*gyémánt tálca Gyártási lépéseket : 1. ❤ A DIY módszer egyszerű-1. A termék nem tartalmazza a keret.Kérjük, keret által szemüveg vagy fából készült, majd tedd a haza, mint a dekoráció díszei.A csomag tartalma : gyémánt, 1*vászon, 2*gyémánt ragad tollat, 1*viszkózus keverék, 1*műanyag tálca.Ez egy új termék, amely nagyon népszerű a jelen. A gyémánt ehetetlen, ne engedje, hogy gyermekek játszanak abban, hogy a balesetek elkerülése érdekében például a nyelési. Csomag extra gyémánt a gyémánt táska.Ez jelenleg a legnépszerűbb DIY otthon dekoráció, ami a ház élénk, tele van otthon, mint a meleget. NE érje túl sok befejezetlen terület vászon esetében a viszkozitás csökkenése.

Egyéb jellemzők

Legjobb ajánlatok