.

.

Bluetooth Távoli Kioldó-Oldal Turner Control & Kamera Távoli: TikTok Távirányító, Vezeték nélküli Kereteket Gombot iPhone & Android Távirányító (Fekete)

Bluetooth Távoli Kioldó-Oldal Turner Control & Kamera Távoli: TikTok Távirányító, Vezeték nélküli Kereteket Gombot iPhone &

HUF 8829.00
Áruk mennyisége
Jelen van

【Bluetooth Oldal Turner az E-könyvek】 : Ha olvasod az e-book alkalmazás, akkor viszont oldal/oldalak csúszás nélkül az ujjait.Ez a vezeték nélküli oldal flipper használható a legtöbb e-könyv alkalmazások, mint például a Kinld alkalmazása, az Aldiko Book Reader, AIReader, Foxit PDF Reader, stb. 【Tik Tok Bluetooth távirányító】 : Nem kell, hogy húzza a videót az ujjával, ha élvezi a Tik Tok.Ezen felül, ez a Bluetooth távirányító lehetővé teszi, hogy ellenőrizzék a play/pause gombot a videó, kattintson duplán tetszik. 【Kamera Távoli】 : használhatja, hogy ellenőrizzék a "Kamera app", hogy fényképeket, majd lődd le a videókat.A tényleges távolság elérheti a 30 métert. 【Egyéb funkciók】 : hangerőszabályzó a mobil/tablet számítógép; Media control-play/pause zene vagy videó; Alkalmas a Power Point-bemutatókat, az egyes alkalmazásokat, például : MS Power Point, Google Diák, PDF, ACD Látod, stb. 【Könnyen hordozható】 : A Bluetooth távirányító kisméretű el lehet helyezni a zsebében, vagy lógott egy kulcstartó.Tulajdonságok : 1. Csomag Tartalmazza : 1pack 2. Bluetooth Távolság : 30ft 3. Kompatibilis operációs Rendszer : Andriod 8.0+ vagy i OS 6.0 ~13.3 Bluetooth Párosítás : 1. Kapcsolja be a Bluetooth Távirányító. 2. Kapcsolja be a Bluetooth funkciót a mobilján, Scan találni "DY-Távolabbi",akkor a párosítást meg vele.Távoli, hogy e Book Olvasó alkalmazás : 1. Nyisson meg egy e Book mobil. 2. Nyomja meg a "Vissza"/"Előre" gombot a Távirányítón, hogy a dia/turn oldal.MEGJEGYZÉS : néhány e Book Olvasó alkalmazások, meg kell, hogy nyomja meg a "Page Up"/"Page Down" gombot, hogy kapcsolja be az oldal.Távoli hogy Tik Tok alkalmazás : 1. Nyissa meg a "Tik Tok" a mobilját. 2. Nyomja meg a "Page Up"/"Page Down" gombot a Távirányítón, hogy lépjünk fel/ le videókat. 3. Nyomja meg a "Function" Gombot, hogy a Lejátszás/Szünet, videók.Duplán Kattintson erre a gombra kattintva tudja elmenteni a videót, hogy Kedvenc.Távoli Kamera alkalmazás : 1. Nyissa meg a "Kamera" a mobilját. 2.Nyomja meg a "Kioldó Gomb" a Távirányítón, hogy a képeket / videókat.MEGJEGYZÉS : egyes Android mobilt, ha "a Kioldó Gomb" NEM működik, Próbálja meg Így : Hold on "Exponáló Gombot", majd nyomja meg a "Page Up"/"Page Down"/"Vissza"/"Előre" gombot a mutató nyíl a mobilját, hogy a "Play/a"Pause" ikonra, majd nyomja meg a "Exponáló Gombot", hogy a képeket / videókat.

Egyéb jellemzők

Legjobb ajánlatok