.

.

Köpölyözés Terápia Szett - Arc Köpölyözés Szett - Kettős Álla Szűkítő Arc - Köpölyözés Rendszer - Szilikon Masszázs Csésze - Köpölyözés a Cellulit Kit - Ideális Forma, a kis Állát - által Sandine (Rózsaszín)

Köpölyözés Terápia Szett - Arc Köpölyözés Szett - Kettős Álla Szűkítő Arc - Köpölyözés Rendszer - Szilikon Masszázs Csésze

HUF 1345.95
Áruk mennyisége
Jelen van

Meleg a bőre a tisztító kefét, majd alkalmazni a kedvenc olaj vagy hidratáló 2.6" 2", Rózsaszín. 5 Lásd instant ráncfelvarrás élvezni a bókokat kap!. 2x Micro Arc Kupa – 0.A két Arc Micro csésze segít munkát a szelíd területek körül a szája, szemöldöke, meg a szeme.Kombinálva a megfelelő lokális kozmetikai eltávolítja a finom vonalak, csökkenti a ráncok, a tokája, sőt, hogy az ajkaid pihésebb, valamint plumper.Az egyik legjobb a legtöbb kívánt ajándékot, a Nőket!. ✔ 100% - os Pénz-visszafizetési Garancia – A Köpölyözés Terápia Készletek San Dine támogatott 100% - os garancia arra, hogy ön teljes mértékben elégedett a termékkel, vagy kapja vissza a pénzét.Ez az arc masszázs kit gyártott prémium minőség, orvosi minőségű antiallergén szilikon.5"; 2x Micro Arc Kupa - 0.A két Mini Arc Csésze fedezi a legtöbb területen az arcát, nyakát.6"; 1x Hámlasztó Ecset;. Kezdje a nagyobb csésze.1x használati Utasítás.✔ Forgassa Vissza az Idő A Szembe - Szembe Köpölyözés, masszázs látható anti-aging hatás. A micro csészék kényes területek körül a szemét, száját, majd szemöldökét.Minden mozgás kell, kezdve az alacsony pozíciót, majd felfelé az arcon.A készlet tartalmaz - 2x Mini Arc Kupa - 1.5" 3", Rózsaszín.Ha nem teljesen elégedett, kérjük, keressen fel minket, mi pedig győződjön meg arról, hogy ez jó neked.Kérjük, figyelmesen olvassa el a részleteket, hogyan kell használni a készüléket, contra jelzések! 1x E-Book Kalauz tele van ötletekkel, tartós szépség, tökéletes Bőr! (e-mailben, PDF formátumban a vásárlás után). Két, három alkalommal egy héten 5 percig. 1x Hámlasztó Ecset, Rózsaszín.Azt, hogy még több oxigén a bőrt, erősíti az izmokat, javítja a vérkeringést, segít lesz fiatalabb, rugalmasabbá válik.Kérjük, figyelmesen olvassa el a részleteket, hogyan kell használni a készüléket, contra jelzések!. 1x használati Utasítás. ✔ Biztonságosabb, Megbízhatóbb - A CE valamint a Ro HS tanúsítványok garancia a tapadókorongok a San Dine vagy hosszan tartó, kíméletes a bőrt, könnyen tisztítható.Ismételje meg minden, az alábbiakban mozgások 3-4-szer mindkét oldalon.Egy mutató a beavatkozás végén a kis pinkness a bőr.6" 2", Pink1x Táska a biztonságos tárolás a köpölyözés beállítva. 1x Hámlasztó Ecset, Rózsaszín 2x Mini Arc Kupa – 1.San Dine van Köpölyözés Csészék, hogy a tökéletes karácsonyi ajándék anya. 2x Mini Arc Kupa – 1.5" 3", Rózsaszín 2x Micro Arc Kupa – 0. 1x E-Book Kalauz tele van ötletekkel, tartós szépség, tökéletes Bőr! (e-mailben, PDF formátumban a vásárlás után). ✔ Tapasztalat Ragyogó Bőr Minden Nap - már össze a tökéletes készlet 5 San Dine poharat az arcát.Hozzon létre szívó, illetve folyamatosan mozgatni őket, kezdve az álla, az arcod, körkörös mozdulatokkal.

Egyéb jellemzők

Legjobb ajánlatok