.

.

CCM4N DC12~30V 3A Motor Fordulatszám szabályozó CW/CCW Motor Fordulatszám Szabályozó PWM DC Motor, Fordulatszám-szabályozó Kapcsoló Joystick Potenciométer, Áram-Korlátozó Túláram Védelem(#1)

CCM4N DC12~30V 3A Motor Fordulatszám szabályozó CW/CCW Motor Fordulatszám Szabályozó PWM DC Motor, Fordulatszám-szabályozó

HUF 1753.65
Áruk mennyisége
Jelen van

【AGJUSTABLE IRÁNYBA】lehet A motor vezetékes nélkül megkülönböztető pozitív vagy negatív.Amikor a futás iránya ellentétes a várt irányban, a haladási irányba módosítható beállításával a sort. 【KÖZÉPPONT MEGÁLLT】a szög, amelyet A potenciométer eltér a középpont a sebesség a motor.Ez a nagyobb az eltérés a szög, annál nagyobb a sebesség, illetve a középpont megállt, amikor igazítani. 【A JOYSTICK】A készülék fel van szerelve egy joystick potenciométer,ami a fordulatszám-szabályozó abba, amikor a középpont. 【VÉDENI FUNKCIÓ】Beépített túláram védelem,képes megvédeni az adatkezelő, a motor is. 【KISEBB a hatásuk,】 PWM fordulatszám szabályozó,kis útján, a zaj.Specifikáció : Elem Típus : Motor Sebesség Vezérlő Bemeneti Feszültség : DC 12-30 V Névleges Áram : 3 A Maximális Áram : 6 A (A Terem Jelenlegi Érzékelő Chip, Ne Kimenet, Amikor A Pillanatnyi Felső Érték Nagyobb, Mint 6.4 A) Fordulatszám-Tartomány : 0%-100% Alkalmazható Áram : Belül 12 V50 W Belül 24 V100 WDefault funkció : A potenciométer megáll a középpont, illetve a készülék fel van szerelve egy rocker potentiometer The szög, hogy a potenciométer eltér a középpont a sebesség a motor, ez a nagyobb az eltérés szöge, a gyorsabb sebesség, illetve leáll, ha úgy van meghatározva, hogy a középpont.A motor lehet pozitív vagy negatív.Amikor a haladási irányba, az ellentétes azzal az elvárással, a haladási irányba módosítható beállításával a vonal sorrend.A csomag Lista : 1 x Module Precautions, illetve használati utasítás : 1. A bemenet a DC motor, fordulatszám-szabályozó egyenáram, nem lehet közvetlenül csatlakozik váltakozó áram (például a háztartási 220 v-os váltóáram), különben égési out2. A pozitív, mind a negatív pólus a DC tápegység nem lesz visszaút, különben a kormányzó lesz sérült.3. A motor lehet pozitív vagy negatív, ha a haladási irányba, az ellentétes azzal az elvárással.Abba az irányba módosítható beállításával a vonal sorrend.4. A potenciométer gomb elforgatásával módosíthatja a terhelhetőség, a kormányzó kimenet, ezáltal változik a motor fordulatszáma.Megjegyzés : kérjük, vegye figyelembe, hogy az új típusú, valamint a régi típusú ezt a terméket küldünk véletlenszerűen,illetve győződjön meg róla, hogy nem bánja, megrendelés előtt.

Egyéb jellemzők

Item Type:
Motor Speed Controller
Input Voltage:
DC 12-30V
Rated Current:
3A
Maximum Current:
6A (With Hall Current Detection Chip, Stop Output When The Instantaneous Top Value Is Greater Than 6.4A)
Speed Range:
0%-100%
Applicable Power:
Within 12V50W, Within 24V100W
Default function:
The potentiometer stops at the midpoint, and the product is equipped with a rocker potentiometer :
The angle that the potentiometer deviates from the midpoint is the speed of the motor, that is, the greater the deviation angle, the faster the speed, and it stops when it is adjusted to the midpoint. :
The motor can be positive or negative. When the running direction is inconsistent with the expectation, the running direction can be changed by adjusting the line sequence. :
Package List:
1 x Module :
Precautions and instructions for use:
1. The input of the DC motor speed controller is direct current, and cannot be directly connected to alternating current (such as household 220V alternating current), otherwise it will burn out :
2. The positive and negative poles of the DC power supply cannot be reversed, otherwise the governor will be damaged. :
3. The motor can be positive or negative, when the running direction is inconsistent with the expectation. The direction can be changed by adjusting the line sequence. :
4. The potentiometer knob can change the duty cycle of the governor output, thereby changing the motor speed. :
Note:
please note that the new type and old type of this product will be sent randomly,and make sure you will not mind before ordering.

Legjobb ajánlatok