.

.

DIY Digitális éjjellátó Hatálya a Puskával Vadászni Kamera 4.3 Hordozható Kijelző, valamint 850nm Infravörös IR Megvilágítás (elemekkel, valamint 32G TF-Kártya)

DIY Digitális éjjellátó Hatálya a Puskával Vadászni Kamera 4.3 Hordozható Kijelző, valamint 850nm Infravörös IR Megvilágítás

HUF 2862.00
Áruk mennyisége
Jelen van

Választhatunk nyelvet, majd módosítsa a beállítást a követelmény szerint.Illik a legtöbb körök, az átmérője kamera cső 46mm, alkalmas hatálya a szemlencse OD40-45mm, ellenőrizze, hogy a hatálya ezen a tartományon belül.【Videofelvétel, VALAMINT FÉNYKÉP】 Ez a DIY éjjellátó Hatálya Kamera VIDEÓ lehetővé teszi, videofelvétel, valamint a kép, hogy ossza meg a kaland élményét a barátaiddal.Az INFRAVÖRÖS lámpa állítható, kérjük, rectract vagy húzza a fejét, az IR lámpa, hogy megfelelő fényerő.Így illeszkedik hatálya, 25mm, vagy 30mm-es cső 40-45mm szemlencse.5", 16mm, IR, 3 MP) 1x Kamera Cső (46mm Belső Átmérő) 1x Álcázás Tekerjük a Szalagot (Random Szín) 1x 4.Ez azt jelenti, hogy meg tud állni, több visszarúgás, valamint tartósabb. 【EGY】Tartalmaz Töltő+Akkumulátor+32 G TF Kártya, akkor használja az éjszaka hatálya készülék egyszerre, mikor a csomag érkezik, KÉRJÜK, TÁVOLÍTSA el A SZIGETELŐ LAPOT AZ AKKUMULÁTOROK HASZNÁLATA ELŐTT. A készülék kikapcsolásához : először is, hosszú nyomja meg a KI - /BEKAPCSOLÓ gombot a kijelző mögött, shift le a főkapcsolót az elemtartó rekesz fedelét. 【FONTOS】lesz túl fényes, ha a kamera éjszakai mód, de a nap idő. 【IGAZI DIGITÁLIS 720 P HD FELBONTÁSÚ】 A Megaorei 2 AI Okos IC-be, fokozza a fényképezőgép 720 P igazi digitális.3 Hüvelykes Kijelző (Felvétel Video & Kép) 1x 25. 【SZUPER ANTI-SHOCK, MINDEN 18650 KOMPATIBILIS AKKUMULÁTOROK】 Megaorei 2 DIY éjjellátó Hatálya kamera rendszer, a szilícium-csomagolás a legfontosabb alkatrészek, valamint a szabadalmi kettős tavaszi elemtartó design, szuper ütésálló.Műszak nappali üzemmód ha használni a nap idő.Megaorei 2 720p éjjellátó Kamera Rendszer, DVR a Hatálya Hordozható Kijelző, valamint 850nm Infravörös IR Lámpa (a 32 G TF Kártya, Akkumulátorok) Használat : A belső átmérője a kamera csövet a készlet 46mm, a belső átmérőt 2db a kijelző mount vagy 25mm, valamint 30mm.Ideális a legkülönbözőbb használja, mint a megfigyelés, éjszakai Vadászat, vadon élő állatok megfigyelése, valamint barlangok feltárása, stb. 【KÖNNYEN TELEPÍTHETŐ, ILLETVE MŰKÖDTETNI】 minden tartók kellett, a csavarhúzóval, majd a camouflag pakolás, akkor össze gyorsan, néhány perc alatt. (FIGYELMEZTETÉS : Ha leállt a tápegység nélkül, nyomja meg a POWER gombot a kijelzőn először a fotó, illetve videó fájlok megsérülhetnek!) A csomag tartalmazza : https : 1x 720p IR Kamera a Nappal/Éjjel Kapcsoló (1/2.Kérjük, a shift váltani a hátsó panelen az IR kamera nappali üzemmód használatakor a nap idő.Lesz túl fényes, ha az IR lámpa (fáklya) túl erős. TÁVOLÍTSA EL A SZIGETELŐ LAPOT AZ AKKUMULÁTOROK HASZNÁLATA ELŐTT 2. 【TISZTÁN ÉJJEL-NAPPAL】 A Megaorei 2 éjjellátó Monokuláris Kamera, akkor láthatjuk, bármilyen tárgy, a teljes sötétség.

Egyéb jellemzők

Legjobb ajánlatok