.

.

Flever 11pcs 1/2 6 Pont Drive Hatása hosszú Dugókulcs Készlet (Fekete Csatlakozó Készlet + Piros Tároló Esetben) Metrikus 1/2a-dr. ütvecsavarozó sockets

Flever 11pcs 1/2 6 Pont Drive Hatása hosszú Dugókulcs Készlet (Fekete Csatlakozó Készlet + Piros Tároló Esetben) Metrikus 1/2a-dr.

HUF 2698.65
Áruk mennyisége
Jelen van

►1/2" - Meghajtó Hatása Csatlakozó Készlet hatékonyan transfer torque a ütvecsavarozó, hogy kötőelem, lazítás a legtöbb makacs istenért se. ►Minden socket vannak címkézve ennek megfelelően a könnyű azonosítás megkönnyíti az ön számára, hogy a helyszínen a megfelelőt kell. ►Tartós, nagy teherbírású használt bevonat a aljzatok, hogy megvédje őket a kosz, olaj, zsír, hogy potenciálisan törni az aljzat minőségét. ►Aljzatok készült hatása minőségű ipari acél, így a erejére szükség van, hogy lazítsa meg azokat a kemény kötőelemek. ►6 Pont drive-tartja-ra kötőelemek, valamint megakadályozza, hogy a kerekítés le a kanyarokat.Kötőelemek védett, így a aljzatok.Leírás : 100% vadonatúj,soha nem használt 1/2" - Meghajtó Hatása Csatlakozó Készlet hatékonyan transfer torque a ütvecsavarozó, hogy kötőelem, lazítás a legtöbb makacs istenért se Minden socket vannak címkézve ennek megfelelően a könnyű azonosítás megkönnyíti az ön számára, hogy a helyszínen a megfelelőt kell, Tartós, nagy teherbírású használt bevonat a aljzatok, hogy megvédje őket a kosz, olaj, zsír, hogy potenciálisan törni az aljzat minősége Aljzatok készült hatása minőségű ipari acél, ad neked erőt kell, hogy lazítsa meg azokat a kemény kötőelemek 6 Pont drive-tartja-ra kötőelemek, valamint megakadályozza, hogy a kerekítés le a kanyarokat.Kötőelemek védett, így a konnektor Csatlakozó készlet jön zárt a csapás öntött esetben, hogy az összes a aljzatok szervezett.A méretek dombornyomott az ügyben, valamint a gravírozott a aljzatok, így soha nem kell kitalálni, hogy milyen méretű kell Tulajdonságok : Típus : Socket Type : 6 Pont merevlemez Mérete : 1/2" Dr. Mély Foglalat : 10,11,12,13,14,16,17,19,21,22,24 mm hordtáska Tartalmazza : Igen Csomag, beleértve : Csatlakozó Készlet Tároló Esetben Csak olyan képet mutatni.

Egyéb jellemzők

Legjobb ajánlatok