.

.

Kis Ékszeres doboz, Bársonyos Mini, Hordozható Utazási doboz cipzár, kerek ékszerek szervező, Kijelző az esetben, Gyűrűk, fülbevalók, nyakláncok, karkötők, Valentin Napi ajándékok... (világoskék)

Kis Ékszeres doboz, Bársonyos Mini, Hordozható Utazási doboz cipzár, kerek ékszerek szervező, Kijelző az esetben, Gyűrűk, fülbevalók,

HUF 2025.00
Áruk mennyisége
Jelen van

【 Tökéletes Ajándék Választás 】Ez a bársony ékszerdoboz a tökéletes ajándék Valentin Nap, születésnap, anyák Napja, Karácsony, vagy esküvő.Egyszerű, kompakt kivitel, elegáns megjelenés, alkalmas minden hölgyek, lányok.A tökéletes ajándék egy anya, barátnő, feleség, lány, barátom. (Kérjük, vegye figyelembe, hogy az ékszerek nem tartalmazza!). 【Multi-function doboz】Ez a cipzár ékszerek az esetben lehet tartani különböző vonalak, gyűrűk, nyakláncok, karkötők, fülbevalók, csapok, egyéb kis ékszer.A tároló doboz ésszerűen felépített, erős arra, hogy minden ékszert érdekében. 【 Hordozható utazási ékszerdoboz 】Mérési 3.15 x 3.15 x 1.57 hüvelyk, amikor a zárt, súlya csak 0,1 lb, ez az utazási ékszerek az esetben a hordozható, illetve világos, hogy elfér könnyen be a táska vagy bőrönd.Kényelmes az utazás, hétvégi kirándulások vagy üzleti utazások. 【 Magas minőségű 】A külső készült tartós bársony, illata ingyenes, nedvességálló, haj, ellenálló színek ellenálló,, sima tapintású.A belseje puha vermilion bársony cipzárral pecsét design, hogy megvédje az ékszerek, a karcolásoktól pedig kár.

Egyéb jellemzők

Legjobb ajánlatok